hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/vagor_host.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 3/2019 inspirerar till höstvandringar i skog och mark, till att äta mer strömming och till ett liv utan egen bil. För den som bor i hög- eller radhus kan miljövänlig bergvärme vara ett alternativ till dyr fjärrvärme som producerats med fossila bränslen.

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

Inga händelser på kommande

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Miljörörelsens ljudspår på Konstens natt

15 Augusti 2019 kl. 19.00–20.30

En sång kan förändra världen mer än tusen forskningsrapporter. Under miljörörelsens händelserika historia har musiker väckt människor till insikt om miljöproblem och inspirerat till handling. Sånger har skapat engagemang och gemenskap på gatudemonstrationer, kring lägereldar och på konserter.

Hur mår den miljöpolitiska musiktraditionen i dag, under klimatkrisens mörka moln? Varför påverkar musiken oss så starkt?

Flera artister framför sånger med ett miljöbudskap. Det bjuds på en mångfald av sånger från olika årtionden och från rytmmusikens olika genrer. Låtarna framförs på originalspråk (finska, svenska engelska). Publiken får sjunga med! Mellan verserna paneldiskussion med Bernt Nordman (Ohrwurm), Henrika Andersson och Niclas Häggblom (arbetsgruppen AHA) och Johanna Ahlmark (konstnärlig ledare för Climate Aid-evenemanget). Öppna ditt hjärta för musikens kraft!Plats
AV-festsalen
Annegatan 26
00100 Helsingfors

Arrangör
Natur och Miljö r.f.