hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Vinter skogspipa.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Naturs rimfrostgnistrande vinternummer har utkommit. Läs om hur modern teknik kan användas vid naturinventeringar, dokumentering av djurlivet, för skydd av grödor mot betande gäss och som hjälpmedel för att hyra och låna istället för att ständigt köpa nya prylar. Vi rör oss också i vintrig natur, allt från östra Nyland och södra Österbotten till de krympande isarna vid Antarktis.

En del av detta hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Natur och Miljös stadgeenliga förbundsmöte

28 April 2019, 09:00 - 16:00
Natur och Miljö rf ordnar förbundsmötesveckoslut 27-28.4.2019 i Pargas. Vi börjar med lunch på lördag. Roligt och intressant program och trevlig samvaro utlovas. På söndag hålls stadgeenligt förbundsmöte. Närmare information om plats och program kommer senare, men reservera datum i din kalender redan nu. 

Arrangör
Natur och Miljö r.f.