hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Var koltrastbroder(1).jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 1/2020  sprider vårstämning, allt från tidig islossning i ytterskärgården till spegellugna vatten och lövsprickning i innerskärgården. Vi inleder en ny serie om mat från naturen och granskar återvinningen av avlagda kläder, som nu kommer igång på allvar. 

En del av artiklarna hittar du i Finlands Naturs webbarkiv,  men om du vill läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

13.06
Förbundskongress 2020

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Föreningsmötet med Åbonejdens natur inhiberat

16.03.2020 kl. 08:55
Åbonejdens naturs föreningsmöte den 24 mars är inhiberat på grund av coronavirus

Föreningsmötet med Åbonejdens natur den 24 mars inhiberas. Förbundet Natur och Miljö följer myndigheternas rekommendationer och minskar evenemang och sammankomster en tid framöver.

 

Vi följer med situationen och meddelar om ett nytt datum för lokalföreningens föreningsmöte här på sajten. Personer som är intresserada av en plats i den nya styrelsen får gärna kontakta Natur och Miljös verksamhetsledare Berrnt Nordman.