hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/Vinter Backstensstrand.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Naturs rimfrostgnistrande vinternummer har utkommit. Läs om hur modern teknik kan användas vid naturinventeringar, dokumentering av djurlivet, för skydd av grödor mot betande gäss och som hjälpmedel för att hyra och låna istället för att ständigt köpa nya prylar. Vi rör oss också i vintrig natur, allt från östra Nyland och södra Österbotten till de krympande isarna vid Antarktis.

En del av detta hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Miljövänliga energilösningar för egnahemshus och sommarstugor

21.12.2018 kl. 13:45
På webbsajten solsvar.fi kan du bekanta dig med lösningar som minskar utsläppen av klimatstörande gaser.

Vi har intervjuat husägare på många håll i Svenskfinland om hur de värmer sina hus eller producerar el på ett miljövänligt sätt. De berättar om sina erfarenheter i artiklar och i videor. Webbsajten producerades inom ramen för kampanjen Solsvar år 2018.

Vi fortsätter att komplettera och uppdatera materialet. Ta kontakt och du har tips om ett intressant hus med miljövänliga energilösningar!