hem
/Site/Data/812/Images/Layout/Headers/Default/HostUtoevagor.jpg

Natursnurran

Här kan du uppleva stämningen i naturen under olika årstider. Obs! Du behöver en Flash Player för att kunna se och lyssna på natursnurran.

Finlands Natur

Finlands Natur nr 3/2017: följ med på höstvandring i Seitseminen nationalpark djupt i Birkalands skogar. Vi uppmärksammar också torskens prekära situation i Östersjön och blyhaglen som gör örnarna sjuka. En god miljönyhet är de optiska vitmedel som Åbo Akademis forskare kunnat framställa av träavfall.

En del av detta hittar du i Finlands Naturs webbarkiv, vill du läsa resten av den digra tidningen är det enklast att prenumerera - redan idag!

Natur och Miljös kalender

25.11
Bergkullas miljövänliga energilösningar Leif Nordqvist berättar om sina erfarenheter av ett solkraftverk för produktion av el, solfångare för produktion av varmvatten, samt välisolerade hus för att minimera energiåtgången.
14.04
Förbundsmöte 2018 Natur och Miljös medlemmar samlas till förbundsmöte.

Kampanjen Solsvar

Är du nyfiken på hur du kan värma upp ditt hem, ditt vatten eller producera el med energi från förnybara källor? Upptäck Solsvar här

Lediga jobb

Läs mer om  lediga jobb hos oss.

Naturens gröna tankar i blåa vågornas hamn

17 Oktober 2017, 18:00 - 20:00
Paneldiskussion om miljöjournalism igår, idag, i morgon. Bettina Sågbom leder ordet. I panelen Peter Buchert, Magnus Östman och NN. Musik av Victoria Lindqvist. Finland 100 år. Arrangörer Natur och Miljö och Helsingfors stadsbibliotek.

Plats
Richardsgatans bibltiotek
Richardsgatan 3
00130 Helsingfors
Arrangör
Natur och Miljö r.f.